Novakovo najjače oružje - glava

avg 18, 2018 - 10:09:18 Autor: Kategorija: Tenis
Najboljeg srpskog tenisera u polufinalu Sinsinatija očekuje okršaj sa Hrvatom Marinom Čilićem

Novak Đoković je opisao kako su iz njegovog ugla izgledala prethodna 24 časa tokom kojih je zabilježio dvije pobjede na Mastersu u Sinsinatiju.

Đoković je u četvrtak počeo meč sa Grigorom Dimitrovom, koji je prekinut zbog kišem, pa je nastavljen u petak.

Novak je savladao Bugarina poslije preokreta 2:1, a potom je igrao tri seta i sa Milošem Raonićem, koga je nadigrao deveti put u isto toliko susreta.

"Vrlo sam zadovoljan svojim borbenim duhom i mentalnom snagom kojom sam prebrodio poteškoće u oba meča. Duel sa Dimitrovom juče nije dobro počeo, on je krenuo izuzetno dobro. Nismo jedini imali problema s kišom, ali to je samo otežalo situaciju, jer se zagrijavaš, pa hladiš".

"Otišli smo kući oko 22.30, vratili se opet ujutru da igramo, a onda sam imao samo nekoliko sati odmora. Onda se vratiš na teren protiv Raonića koji servira više od 200 km/h od prvog gema, to me je sigurno pokrenulo od početka", rekao je Đoković. 

Najboljeg srpskog tenisera u polufinalu Sinsinatija očekuje okršaj sa Hrvatom Marinom Čilićem. Đoković vodi 14:2 u međusobnom duelima, ali je Čilić slavio upravo u posljednja dva, jednom i ove godine u Londonu (5:7, 7:6, 6:3). 

Njihov novi sudar na programu je u subotu uveče od 20 časova. U drugom polufinalu Sinsija igraće Rodžer Federer i David Gofan (nedelja, 1h).

Komentari
 • Standardno
  • Like
  • Dislike
  • Najnoviji
  • Najstariji

Security code Osvježi

 1. Najnovije
 2. Najkomentarisanije
 3. Najčitanije
 4. Šansa preporučuje