Marej u suzama: Možda je došao kraj karijere

jan 11, 2019 - 10:05:35 Autor: Kategorija: Tenis
"Mislim da sam već pokušao sve što je bilo moguće da se oporavim, da dovedem kuk u dobro stanje, ali ništa nije pomoglo", rekao je Škot

Nakon niza povreda, operacija i pokušaja da se oporavi i vrati na teren, Andi Mari se bori i pred predstojeći Australijan open.

Svijet je u noći između četvrtka i petka obišla vijest o najavi kraja karijere britanskog tenisera. Ako i nije došao kraj, on je izvjesno sasvim blizu...

Povrede su, izgleda, pobijedile želju da još neko vrijeme bude na Turu.

"Ne osjećam se dobro. Veoma dugo se borim, i u poslednjih 20 mjeseci konstantno osjećam jaku bol. Mislim da sam već pokušao sve što je bilo moguće da se oporavim, da dovedem kuk u dobro stanje, ali ništa nije pomoglo", rekao je Škot.

"Vimbldon je mjesto gdje želim da završim karijeru, ali nisam siguran da ću u toj namjeri uspjeti. Ne mogu zauvijek da nastavim ovako kada ne znam da li postoji trenutak kada će bol proći. To sam rekao i mom timu", kazao je Mariu suzama.

"Nisam siguran da ću uz ovakve bolove moći da igram još četiri ili pet mjeseci", istakao je Marej.

"Mogu da igram, ali uz određene granice. Uz ta ograničenja i bolove ne mogu ni najmanje da uživam u treninzima i mečevima".

Mari je postao profesionalac 2005. godine.

Od tada je osvojio 45 titula, od čega su tri sa grend slemova - dvije sa Vimbldona i jedna na US openu.

Komentari
 • Standardno
  • Like
  • Dislike
  • Najnoviji
  • Najstariji

Security code Osvježi

 1. Najnovije
 2. Najkomentarisanije
 3. Najčitanije
 4. Šansa preporučuje

Facebook