Tomić: Rekao sam Hjuitu da ću ga nokautirati, ali mu nisam prijetio porodici

feb 05, 2019 - 17:19:40 Autor: Kategorija: Tenis
"Lejton Hjuit zna da sam ozbiljan", rekao je Bernand Tomić

Australijski teniser Bernand Tomić priznao je da je poslao poruku selektoru Dejvis kup reprezentacije svoje zemlje Lejtonu Hjuitu, u kojoj je napisao da će nokautirati.

"Poslao sam mu poruku u kojoj je pisalo: 'Nokautiraću te ako mi se primakneš na manje od metar'. Tačno tim riječima. I on zna da sam ozbiljan", rekao je Tomić.

Međutim, Tomić je demantovao da je prijetio Hjuitovoj porodici, kao što ga je selektor optužio.

"Ali da sam pomenuo njegovu porodicu, to je nisko. Da pominjem nečiju djecu? Koliko jadan moraš da budeš da tako nešto izjaviš", upitao je Tomić, pa nastavio:

"Stojim iza prijetnji upućenih njemu, ali nikada nisam prijetio njegovoj porodici. Nisam pomenuo njegovu djecu, apsolutno ne. Ali sada, kada je to izjavio, možda ću ga nokautirati i ako mi se primakne na dva metra", poručio je kontroverzni Australijanac.

Tomić je naveo da njegov sukob sa selektorom Dejvis kup reprezentacije traje još od 2010. godine, kada je Hjuit upao u njegovu hotelsku sobu i verbalno ga maltretirao.

"Bio sam maltretiran i zastrašivan, to je sve što ću reći. Imao sam samo 16 godina", kazao je Tomič, koji je, inače, 2010. imao 16, a ne 18 godina.

Komentari
 • Standardno
  • Like
  • Dislike
  • Najnoviji
  • Najstariji

Security code Osvježi

 1. Najnovije
 2. Najkomentarisanije
 3. Najčitanije
 4. Šansa preporučuje