Uslovi korišćenja

Portal Šansasport (www.sansasport.com) omogućava korišćenje svojih usluga i sadržaja u skladu sa sljedećim pravilima i uslovima korišćenja.

Korišćenjem bilo kog dijela Šansasport portala saglasni ste i prihvatate sve navedene uslove korišćenja. Ukoliko se ne slažete sa uslovima koji su ovdje navedeni, molimo Vas da ne koristite ovaj portal. Uslovi korišćenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge, kao i na sve korisnike Šansasport portala (www.sasnsasport.com).

Sve sadržaje Šansasport portala (www.sansasport.com) korisnik koristi na sopstvenu odgovornost.

Podaci i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe. Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti Šansasport portala (www.sansasport.com).

Zabranjeno je korišćenje bilo kog dijela portala:

  • u nezakonite svrhe, kao i za promovisanje istih;
  • radi izazivanja rasne, vjerske i nacionalne mržnje;
  • radi prijetnji i pozivanja na nasilje;
  • s ciljem svjesnog objavljivanja, slanja i razmjene sadržaja koji sadrži malver ili slične programe namijenjene za uništavanje ili ograničavanje rada bilo koga kompjuterskog softvera ili hardvera;
  • objavljivanjem i razmjenom sadržaja, krši važeće domaće i međunarodne propise.

Ukoliko ne krše uslove korišćenja, svi posjetioci imaju pravo da besplatno (osim ako nije drugačije navedeno) koriste servise Šansasport portala (www.sansasport.com).

Oglašavanje i linkovanje

Portal Šansasport (www.sansasport.com), pored sopstvenog, objavljuje i reklamne poruke oglašivača, besplatne sadržaje i linkove na druge web stranice.

Portal ne snosi odgovornost za istinitost i kvalitet sadržaja reklamnih poruka.

Portal može sadržati linkove ka drugim sajtovima, koji su postavljeni u dobroj namjeri i kao pogodnost za korisnike. Takve linkove Šansasport portal (www.sansasport.com) ne kontroliše, niti je odgovoran za njihov sadržaj.

Autorska i imovinska prava

Dostavljanjem autorskog teksta i drugog autorskog sadržaja Šansasport portalu (www.sansasport.com) korisnik prenosi sva autorska i imovinska prava na Šansasport portal, koji zadržava pravo reprodukovanja i distribucije, bez naknade i bez vremenskog i prostornog ograničenja. Autor garantuje da je sadržaj isključivo njegovo vlasništvo. U slučaju bilo kakvih zahtjeva trećih lica, kolisnik koji je poslao materijal obavezuje se da nadoknadi Šansasport portalu (www.sansasport.com) svaki oblik štete koja je nastala objavom tog materijala.

Šansasport portal (www.sansasport.com) je vlasnik autorskih i srodnih prava na objavljenim sadržajima, kao i na bazi podataka i programskom kodu portala.

Zabranjeno je korišćenje sadržaja Šansasport portala (www.sansasport.com) bez prethodno pribavljene dozvole vlasnika prava.

Prenošenje sadržaja Šansasport portala (www.sansasport.com) dozvoljeno je uz prethodno pribavljno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala.

Zaštita privatnosti

Šansasport portal (www.sansasport.com) je u obavezi da poštuje anonimnost i privatnost svojih korisnika. U skladu sa zakonom, portal može da prikuplja određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala, poput e-mail adrese, ime i prezime, podatke o računaru i internet provajderu. Portal se obavezuje da će čuvati privatnost, osim u slučaju teškog kršenja pravila portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Šansasport portal (www.sansasport.com) zadržava pravo da bez najave promijeni pravila i uslove korišćenja portala.

Šansasport portal (www.sansasport.com) će o izmjenama i dopunama pravila portala korisnike informisati objavljivanjem na portalu.

 

Facebook